Markenvard - Ny strategisk partner för Creone!

April 30, 2009
Inom Creone satsar vi all vår tid på att vara bäst på marknaden med att erbjuda marknaden den bästa lösningen inom nyckelhantering har vi valt att börja ett samarbeta med Markenvard.

Markenvard är en kommunikationsbyrå som jobbar med allt ifrån digitala, sociala & interaktiva medier, visuell ID, PR & event, print, grafisk design, 3D-visualisering och webbdesign

”Vi vill vara bäst på alla områden och därför väljer vi nu att påbörja samarbetet med Markenvard för att bli bäst inom marknadsföringen” säger Johnny Wärnelöv ägare av Creone.Creone kompletterar nu sin tidigare samarbetspartner Tranås Rostfria, som sedan många år tillbaka ansvarar för utveckling av Creones nyckelskåp, med Markenvard och hälsar dom mycket välkommen till nyckelhanteringsbranschen och ett långt och framgångrikt samarbete med oss!


markenvard