SAAB Combitech - Ny strategisk partner för Creone!

September 30, 2009
Creone tar nu ytterligare ett tydligt steg för att stärka och bibehålla sin position som det ledande företaget inom nyckelhanteringsbranschen. Vi påbörjar nu ett samarbete med SAAB Combitech för att utveckla våra produkter för framtiden.

Combitech är Sveriges ledande företag inom teknik, utvecklings- och verksamhetskonsulting. SAAB Combitech jobbar inom en rad branscher t,ex flyg, försvar, telekom samt hela industrisegmentet. Med denna kunskap och bredd som SAAB Combitech erbjuder till Creone satsar vi nu inför framtiden med nya produkter och lösningar för att konstant erbjuda våra kunder den bästa och mest inteligneta lösningen inom nyckel och värdehantering.


Vi välkomnar nu SAAB Combitech till detta samarbeta och kan nu konstatera att vi har ytterligare en stark partner, tillsammans med Markenvard Media och Tranås Rostfria, som gör att kunskap inom alla områden är av yttersta klass!