Creone presenterar nyckelhanteringssystemet KeyWin5

April 30, 2010
Creone lanserar deras nya KeyWin5 nyckelhanterings system. Detta system är framtaget med Creones nya samarbetspartner SAAB Combitech och är ett resultat av vad kunderna önskar få ut av våra produkter, både från Sverige marknaden men också Europa.

Vi har fokuserat mycket på att göra programvaran användarvänlig och smart på samma gång. Kunden skall enkelt kunna förstå logiken i programmet samtidigt som man skall kunna välja om man enbart vill ha grundfunktioner eller gå djupare in i funktionerna.


Med hjälp av ett logiskt ikonspråk och en tydlig struktur är detta marknadens enklaste nyckelhanteringssystem, samtidigt kan vi se att flera stora kunder som kräver ett avancerat system med många funktioner likaväl väljer Creones KeyWIn5!


Keywin-overview2