Fastighetsmässan i Kista 20-21/3 2013

Januari 21, 2013

Återigen arrangeras nu Nordens absolut största och viktigaste mässa för fastighetsbranschen i Stockholm. Fokus ligger på att visa hur du sänker dina kostnader genom att effektivisera drift, underhåll och förvaltning av din fastighet.


Masslogga-FastighetsmässanI monter L:10 kommer Creone att ställa ut sina enkla, flexibla och intelligenta nyckelhanteringslösningar. Med Creones intelligenta nyckelskåp kan fastighetsbolagen minimera tiden som var dag läggs på nyckelhanteringen inom fastighetsbolag samt att man minskar riskerna i takt med att kontrollen ökar.

Välkommen in till monter L:10 för vidare information och demonstration där vi kan förklara vilken nytta man faktiskt har av att använda sig av dagens moderna nyckelhanteringslösningar.

Ladda ner personlig biljett

Monter: L:10