Elmia fastighetsmässan 24-26/9

Augusti 22, 2013

Enligt Vetenskapsakademien (IVA) och Sveriges Riksdag behöver det investeras 50 miljarder i det svenska fastighetsbeståndet innan år 2050. Det innebär många tillfällen till affärer för marknadens olika aktörer. Affärer görs där människor möts – och branschens största mötesplats är sedan 30 år Elmia Fastighet, Nordens största fastighetsmässa.

I monter B05:90 kommer vi att ställa ut våra enkla, flexibla och intelligenta nyckelhanteringslösningar. Med våra intelligenta nyckelskåp kan fastighetsbolagen minimera tiden som var dag läggs på nyckelhanteringen inom fastighetsbolag samt att man minskar riskerna i takt med att kontrollen ökar. Vi kommer även att visa upp våra nya säkra nyckelhanteringslösningar enligt SS3492 klassificeringen.

Välkommen in till monter B05:90 för vidare information och demonstration där vi kan förklara vilken nytta man faktiskt har av att använda sig av dagens moderna nyckelhanteringslösningar.

Ladda ner din biljett här: 

Monter: B05:90