Besök oss på SKYDD 25-27 oktober 2016!

September 13, 2016

SKYDD är nordens största och viktigaste mässa för säkerhetsbranschen och givetvis kommer Creone att vara på plats för att visa upp det senaste inom intelligent nyckel- och värdehantering. 


Under SKYDD kommer vi att visa upp ett helt nytt system, KeyWin6!


KeyWin6 är det senaste systemet inom intelligent nyckel- och värdehantering och innehåller en rad smarta och intelligenta funktioner så som statistik och bokningsfunktion men utan att göra avkall på vårt fokus på Användarvänlighet, Flexibilitet, och Total kontroll. KeyWin6 är även ett helt webbaserat system som gör det möjligt att få tillgång till systemet från vilken dator, tablet eller smartphone vart du än är. 


Med KeyWin6 har vi gått steget längre vilket nu gör det möjligt att koppla ihop alla våra KeyBox KeyControl-skåp med vår nya ValueBox-serie för att kunna hantera nycklar och luckor från en och samma programvara! 


Kom förbi vår monter A21:18 för att se KeyWin6 eller boka upp en tid med en av våra säljare för att vara säker på en detaljerad genomgång.


Karl Eliasson | karl.eliasson@creone.com | 0140-386187

Nicklaz Bax | nicklaz.bax@creone.com | 0140-386186


Vi ser fram emot att se er i vår monter under SKYDD!