Besök oss på Fastighetsmässan i Göteborg 6-7 september.

Juni 20, 2017

Fastighetsmässan är Västsveriges viktigaste mötesplats för fastighetsbranschen och Creone att vara på plats för att visa upp det senaste inom intelligent nyckel- och värdehantering. Under mässan kommer vi att visa upp vårt nya system KeyWin6.

KeyWin6 är det senaste systemet inom intelligent nyckel- och värdehantering och innehåller en rad smarta och intelligenta funktioner så som statistik och bokningsfunktion men utan att göra avkall på vårt fokus på användarvänlighet, flexibilitet, och total kontroll. KeyWin6 är även ett helt webbaserat system som gör det möjligt att få tillgång till systemet från vilken dator, tablet eller smartphone vart du än befinner dig. Med KeyWin6 har vi gått steget längre vilket nu gör det möjligt att koppla ihop alla våra KeyBox KeyControl-skåp med vår nya ValueBox-serie för att kunna hantera nycklar och luckor från en och samma programvara.

Kom förbi vår monter B02:04 för att få en demo av KeyWin6 eller boka upp en tid med en av våra säljare för att vara säker på en detaljerad genomgång. Se till att skaffa din entrébiljett redan idag genom att klicka HÄR

Karl Eliasson | karl.eliasson@creone.com | 0140-386187
Nicklaz Bax | nicklaz.bax@creone.com | 0140-386186 

Vi ser fram emot att se er i vår monter under fastighetsmässan!