Besök oss på Fastighetsmässan i Kista

Januari 30, 2019

Den 6- 7 mars hittar du Creone på Fastighetsmässan i Kista 2019. Easyfairs som arrangerat mässan i 10 år och har under åren fått fram ett bra koncept som erbjuder er besökare en helhetslösning med allt från det senaste inom fastighetsbranschen plus spännande seminarier och föreläsningar.

Förutom att visa upp det senaste inom intelligent och säker nyckelhantering så kommer vi att trycka lite extra på flexibiliteten i våra lösningar, vilket ger en funktionell produkt som kan anpassas efter just er verksamhets behov.

Under mässan kommer vi visa KeyWin6, som är vårt senaste administrationsverktyg för intelligent nyckel- och värdehantering och innehåller en rad smarta och intelligenta funktioner så som statistik och bokningsfunktion men utan att göra avkall på vårt fokus på Användarvänlighet, Flexibilitet, och Total kontroll. KeyWin6 är även ett helt webbaserat system som gör det möjligt att få tillgång till systemet från vilken PC, tablet eller smartphone vart du än är.

Kom förbi vår monter C:15 för att se våra lösningar eller boka upp en tid med en av våra säljare för att vara säker på en detaljerad genomgång. Se till att skaffa din kostnadsfria entrébiljett redan idag genom att klicka HÄR.

Vi ser fram emot att se er i vår monter under mässan!