Besök oss på Fastighetsmässan i Göteborg

Augusti 14, 2019

Den 4- 5 september finner du Creone på Fastighetsmässan i Göteborg. I år är det första gången som den arrangeras på Åbymässan i Mölndal och vi ser fram emot två fullspäckade dagar med intressanta möten. Easyfairs som arrangerat mässan i 10 år och har under åren fått fram ett bra koncept som erbjuder er besökare en helhetslösning med allt från det senaste inom fastighetsbranschen plus spännande seminarier och föreläsningar.

I vår monter kommer vi visa er besökare hur er verksamhet, stor eller liten, kan effektiviseras genom intelligenta och användarvänliga produkter inom nyckel- och värdeförvaring.

Kom förbi vår monter H:10 för att se våra lösningar eller boka upp en tid med en av våra säljare nedan för att vara säker på en detaljerad genomgång. Du kan registrera ditt kostnadsfria besök redan idag genom att följa instruktionerna i följande LÄNK.

Vi ser fram emot att se er i vår monter under mässan!

Nicklaz Eneroth | nicklaz.eneroth@creone.com | 0140-38 61 86
Adam Bjellquist |  adam@creone.com| 0140-38 61 87