Niklas Johansson

Skobes bil hanterar dagligen nycklar till bilar.

Skobes bil hanterar dagligen nycklar till bilar.

Praktiskt och säkert hos Skobes Bil i Tranås


Skobes bil i Tranås hanterar dagligen nycklar till nya bilar, begagnade bilar och till bilar som är på service. Totalt handlar det om ca 200 nycklar. Genom att välja nyckelskåp Keybox har man hittat ett tryggt och säkert sätt att hantera sina och kundernas nycklar.

Nycklarna i bilarna

- För riktigt länge sedan satt nycklarna i bilarna, säger Niklas Johansson VD på Skobes i Tranås. Sedan har nycklarna på verkstaden legat i plastmappar, och nycklarna till bilarna för försäljning har säljarna haft på sina kontor. Ingen lösning har känts riktigt bra och riktigt trygg.

Tryggt och säkert med KeyBox

Sedan några år tillbaka har man använt sig av Keybox. Man har ett bra system för sin nyckelhantering och det sitter idag ett par nyckelskåp i verkstaden och ett par nyckelskåpskåp ute i bilhallen. All personal har sig egen kod och man har kontroll på alla nycklar.

- Vi är jättenöjda, säger Niklas som nyligen köpt in ytterligare ett par nyckelskåp utöver de han haft tidigare. Keybox är stabila och driftsäkra. Det märks att det är bra kvalitet i nyckelskåpen och vi har ett bra nyckelhanteringssystem. Det känns tryggt och säkert.


Bilder

Skobes

Skobes är ett familjeföretag som grundades redan 1886 i Tranås och har sålt bilar sedan 1920. De finns idag representerade på 11 orter runt om i Sverige; Tranås, Motala, Vetlanda, Nyköping, Katrineholm, Flen, Oskarshamn, Västervik, Vimmerby, Kisa och Högsby. Skobes är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault, Ford samt Dacia och säljer ca 6 300 bilar per år. År 2013 omsatte de omkring 1,4 miljarder kronor och har drygt 300 anställda. Skobes i Tranås har valt 4 stycken 9500 B med plats för 216 nycklar i varje nyckelskåp.