Park Inn Radisson Central Tallin Hotel

Elektronisk nyckehantering håller koll på hotellokaler


Familjehotellet Park Inn mitt i Tallin, har 245 rum, ett konferenscenter, restaurang och skönhetssalong. Den lugna innergården på Park Inn Radisson Central Tallin Hotel bjuder gästerna på en fridfull miljö mitt i centrala Tallin.


Personalintensivt med full koll

Med ett flertal olika administrativa funktioner för hotellets drift och ett stort antal olika lokaler krävs en uppsjö av nycklar för att hålla säkerheten på en hög nivå. Verksamheten är liksom branschen i stort väldigt personalintensiv med många hel- och deltidsskift där alla ska ha tillgång till de utrymmen som involveras i deras arbetsdag.
Helautomatisk nyckeladministration

För att få fullständig kontroll på nyckelanvändning och för att kunna följa individuella nycklar har Park Inn by Radisson Central Tallinn låtit installera Keycontrol 9500 SC intelligenta nyckelskåp. På så sätt har administratören total kontroll över av vem och hur varje nyckel används i varje givet ögonblick.

Keycontrol 9500SC är utrustat med ett elektroniskt lås med användarspecifik access. Då en behörig användare låst upp skåpet och öppnat dörren möts denne av en tydlig vägledning i form av display och dioder där grönt visar tillgång till nyckel/nycklar och rött för nycklar användaren inte har tillgång. Administratören har alltid full kontroll i realtid över vem som använder en specifik nyckel. Återlämnas inte nyckeln i nyckelskåpet inom en förutbestämd tid, underrättas administratören automatiskt.