Fredrik Eriksson

Enkel och säker förvaring av sina personliga saker.

Enkel och säker förvaring av sina personliga saker.

Personlig förvaring hos Gina Tricot


Gina Tricot är Nordens snabbaste växanda modekedja och kommer under 2011 av vara baserade i fem länder fördelat på ca: 185 butiker.

Personlig PIN kod

Man förväntar sig inte att en modebutik som Gina Tricot har behov av produkter som Creone erbjuder. Då man har många anställda och man är i stort behov av att förvara deras värdesaker på ett säkert sätt under deras arbete. Därför har man valt att installera våra värdeskåp ValueBox 7006 Basic i deras butiker!

Varje anställd får en personlig PIN kod till sitt personliga fack och detta använder man till att förvara sina värdesaker så som plånbok, nycklar, handväska etc, under sitt arbetspass.

- Detta ger vår personal en trygg, enkel och säker värdeförvaring av sina personliga tillhörigheter säger Fredrik Eriksson säkerhetsansvarig på Gina Tricot. Han säger även man har valt Creones värdeskåp ValueBox för deras möjlighet till framtida expansionsmöjligheter.Bilder

Gina Tricot

Gina Tricot är Nordens snabbast växande modekedja för kvinnor. Under 2011 kommer omsättningen att uppgå till 3 miljarder kronor fördelade på över 185 butiker i fem länder.

Framgången har möjliggjorts med egen design och korta ledtider, men framförallt genom marknadens förmodligen högsta omsättningshastighet, branschens ord för hur kort tid ett plagg finns i butiken.