David Skyborn

Potentialen i deras produkter är enorm.

Potentialen i deras produkter är enorm.

Utökad kompetens med SAAB Combitech


SAAB Combitech AB är Creones utvecklingspartner och den partner vi valt för utveckling av våra två programvaror KeyWin och KeyWin Light samt våra produktserier KeyBox (nyckelskåp) och ValueBox (värdeskåp).

- Vi letade länge efter rätt partner att utveckla våra nyckelhanterings system ihop med. Efter första mötet med SAAB Combitech så kände vi att det var rätt! De var otroligt professionella och tydliga med vad som skulle göras och vad ett sådant här projekt innebar, säger Johan Wärnelöv, Utvecklingschef på Creone.

Spetskompetens

SAAB Combitech är ett av Sveriges ledande företag inom teknik, utvecklings– och verksamhetskonsulting. Deras konsulter har spetskompetens inom informationssäkerhet, systemintegration, kommunikation, mekanik, systemsäkerhet, systemutveckling och logistik.  SAAB Combitech jobbar åt kunder inom flyg, försvar, telekom och hela industrisegmentet.


SAAB Combitech finns på 20-talet orter i Sverige och har konor i Tyskland och Norge.

- När Creone kontaktade oss första gången visste vi inte alls vad de höll på med. Men under tiden har vi förstått att deras produkt är mycket mer avancerad än man kan tro. Och potentialen i deras produkter är enorm! Det är kul att få vara en del i denna utveckling, säger David Skyborn, projektledare för Creone på SAAB Combitech.

- Nu när vi har SAAB Combitech som partner gör det oss mycket starkare och vi får möjligheten att utveckla vår produkt precis som marknaden önskar den och vi har en rad olika funktioner på gång att lanseras, avslutar Johan Wärnelöv.

SAAB Combitech

SAAB Combitech är ett av Sveriges ledande företag inom teknik, utvecklings- och verksamhetskonsulting. Genom att kombinera teknik med ett miljö- och säkerhetstänkande erbjuder vi våra kunder unika och effektiva lösningar.